High Tea: Samenwerken in de zorg voor ouderen met QOCA

Senioren, verzorgers, familieleden en vrienden zijn op donderdag 19 oktober 2017 welkom tijdens de QOCA High Tea sessie ter introductie van de QOCA home hub voor de ouderen in de regio Utrecht. QOCA Europe samen met TGN (Taiwan Global Network) organiseert deze High Tea in de Sint-Aloysiuskerk, Adriaen van Ostadelaan 4 te Utrecht.

Deelname aan de QOCA High Tea is gratis. U kunt vanaf 13.30 uur naar hartenlust genieten van een hapje en een drankje terwijl je kennismaakt met de eigenschappen en mogelijkheden van de QOCA home hub. Sinds september 2017 is het gebruik van dit platform voor de ouderenzorg in Utrecht-Oost als piloot project van start gegaan, en tijdens deze High Tea krijgen de aanwezigen een demonstratie hoe de QOCA tablet gebruikt kan worden. Er zullen senioren zijn die hun ervaring graag met u willen delen, en er is tijd voor het evaluatie, feedback, beantwoorden van vragen.

De QOCA home hub voorziet in alle mogelijkheden voor ‘sociale communicatie’. Naast online contact kunnen deelnemers zich ook digitaal aanmelden voor activiteiten en voorzieningen die specifiek voor hen in de wijk Utrecht Oost en de stad Utrecht beschikbaar zijn. Inschrijven voor een cursus in de wijk, de krant lezen, aanmelden voor vervoer, het vereist slechts één enkele handeling. Via de tablet is op termijn ook communicatie met de eigen huisarts of het buurtteam mogelijk. Tijdens de pilotfase wordt bijvoorbeeld onderzocht wat nodig is voor het realiseren van veilige en eenvoudige ‘medische communicatie’. Zorgprofessionals zijn actief betrokken om hun vragen over privacy en implementatie beantwoord te krijgen.

Wij nodigen je uit om op donderdag 19 oktober vanaf 13.30 uur tot 15.30 uur in de Aloysiuskerk aanwezig te zijn. Kom langs, praat, kijk en luister, doe er je voordeel mee. Het aantal plaatsen is beperkt dus meld je snel aan!

Voor de High Tea mag je maximaal twee personen meebrengen. Meld je aan door even te bellen naar Philippe Verstuyft: 06-33692189

Met hartelijke groet,

Team QOCA Europe en TGN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *