Over QOCA home

Enjoy Aging in Place

Genieten van langer thuis blijven 

QOCA® home is een cloudgebaseerde oplossing die in de eerste plaats werd ontworpen om thuiszorgservice voor ouderen op afstand mogelijk te maken. Daardoor kunnen ouderen op slimmere manier in verbinding staan met hun zorgverleners en familieleden, waardoor ze ten volle kunnen genieten van het langer thuis blijven en de risico’s en kosten van langetermijncondities gereduceerd kunnen worden. QOCA® home en daarmee samenhangend de uitbreiding van de zorgservice op afstand is mogelijk dankzij de unieke QMULUS® besloten cloud infrastructuur van Quanta computer en de bijhorende modules met servicetoepassingen. Via de internetbrowser hebben beheerders tevens toegang tot een uitgebreid management- en servicebeheer.

QOCA home (QOCA thuis)

Productlijn: zorg op afstand in de thuissituatie

Video:

Leidinggevend Personeel Zorg  

Management dashboard voor zorgplannen gebaseerd op het internetplatform

 • Door middel van het internetplatform heeft het leidinggevend personeel voor de zorg de beschikking over een management dashboard om de zorgplannen te beheren.
 • gepersonaliseerd zorgplan voor eindgebruikers;
 • beheer zorgarchief
 • videogesprekken
 • schermdeling en aantekeningen

Een iPad app maakt onmisbare functies voor mobiel zorgmanagement mogelijk

 • toezicht zorggegevens
 • ontvangen van meldingen

Thuis/Ouderen

Continue zorg door persoonlijk gezondheidsmanagement

 • meting gezondheidsgegevens
 • medicatiebeheer
 • video consultaties op afstand

Houdt uw gegevens veilig en beveiligd in de QOCA® cloud

 • gebruikersidentificatie met paswoord en NFC sleutel
 • management gegevens en toegangsautorisatie

Familie

Real-time communicatie en connectiviteit

 • video en audio van hoge kwaliteit
 • conferentiegesprekken voor meerdere gebruikers
 • video-opnames en weergave

Privé sociaal netwerk

 • delen van foto’s en teksten

Service oplossingen

Technische rapportages op verzoek.

Meer informatie?

Wanneer u meer informatie wenst te ontvangen over QOCA® home, gelieve ons te contacteren door middel van onderstaand formulier.

 

 

Het QOCA merk

 

De merknaam

In Australië leeft een buideldier dat befaamd is vanwege zijn altijd aanwezige glimlach; het is de quokka, misschien het gelukkigste dier ter wereld. Geïnspireerd door het beeld van deze quokka, hebben wij onze gekoppelde oplossingen voor de gezondheidszorg ‘QOCA® (Quanta Omni Cloud Care)’ genoemd om iedereen eraan te herinneren hoe belangrijk het is om een gelukkig en gezond leven te leiden.

Het logo is een aanpassing van het symbool ‘het zaad des levens’ uit de oudheid. De zeven cirkels in een symmetrisch patroon, geven de schepping van het leven en de vruchtbaarheid weer.

Missie

Ons doel is hen die betere zorg nodig hebben een gelukkiger ervaring te bieden. Qoca® staat voor geïntegreerde slimme oplossingen in de gezondheidszorg die het resultaat zijn van de langdurige technische inspanningen door Quanta computer. De oplossingen dragen bij aan de gemoedsrust van de gebruikers, en richten zich op een gebruiksvriendelijker, directer, intuïtiever en meer voldoening gevende ervaring.

Slimme technologie voor de gezondheidszorg

De QOCA® set is gebouwd rond QMULUS® – Quanta’s architecturale cloud-oplossing – om prestaties te leveren die verwacht worden van een uitbreidbaar en onvertraagd videocommunicatie systeem. QMULUS® is geoptimaliseerd voor een omgeving waarin cliëntapparaten, inclusief smartphones, tablets, webclients en draagbare apparaten, in onderlinge samenhang naadloos kunnen samenwerken. QMULUS® is het resultaat van jaren samenwerking tussen Quanta’s ingenieursteams en de wetenschappers aan het MIT CSAIL.

Over Quanta Computer

Over Quanta Computer

Quanta Computer uit Taiwan behoort tot de Global Fortune 500 en is het grootste ODM (original design manufacturing) bedrijf ter wereld in IT en electronische producten. Al drie decennia lang hebben succesverhalen van Quanta computer in de high-tech industrie bijgedragen aan de profilering van het bedrijf als gespecialiseerd leverancier van professionele designs en productiediensten voor de topmerken overal ter wereld. Met de QOCA® series worden de kerncompetenties van Quanta computer toegepast bij de ontwikkeling van betrouwbare cloud computing architectuurmodellen en consumentenapparaten. Quanta computer is een gecertificeerd bedrijf voor ISO 13485 kwaliteitssystemen. Bij de registratie van de ontwikkelde medische apparaten heeft de QOCA® series reeds in verschillende regio’s de goedkeuring gekregen.